Algemeen

Locatie

Vroeger Was Alles Beter Festival vindt plaats bij Autotron. Het exacte adres is Graafsebaan 133, 5248 NL in Rosmalen.

Tijdens deze eennmalige festival-editie zullen er niet één, maar drie area’s zijn. De mainstage en area 3 zijn outdoor, terwijl area 2 zich binnen in Autotron bevindt.

De line-up wordt op een later moment bekendgemaakt.

Datum & tijden

Vroeger Was Alles Beter Festival vindt plaats op zaterdag 13 juli 2024, van 13:00 tot 23:00 uur.

Hierna volgt er nog een Afterparty van 23:00 tot 01:00 in Area 2 (binnen in Autotron). Hier dien je een apart Afterparty Ticket voor te kopen via onze ticketshop.

Kom je wat later? Geen probleem, je kunt namelijk tot 20:00 naar binnen.

Minimumleeftijd

Vroeger Was Alles Beter is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar Vroeger Was Alles Beter te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Parkeren

Parkeren bij Vroeger Was Alles Beter kost €13 via de ticketshop en €15 bij de ingang van Autotron.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar!

Pendelbus

Retourtickets voor de pendelbus kunnen van tevoren aangeschaft worden. Deze zijn verkrijgbaar voor slechts €15 via de officiële ticketshop.

De pendelbus vertrekt vanaf de voorkant van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station, waar alle reguliere stadsbussen ook staan. De bus vertrekt iedere 20 minuten.

SHUTTLE TIJDEN
Naar het event:
12.00 – 15:40

Vanaf het event:
22.00 – 00.40

Uitverkocht / deurverkoop

Indien Vroeger Was Alles Beter niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn. Voorgaande edities was Vroeger Was Alles Beter telkens op voorhand uitverkocht. In dat geval kun je veilig een ticket via TicketSwap kopen, mits deze beschikbaar zijn.

Gestolen

Is je ticket gestolen? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens Vroeger Was Alles Beter. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een kleine locker bedraagt €9,50 en een grote locker is €11,50.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens Vroeger Was Alles Beter. We bieden een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens Vroeger Was Alles Beter kun je munten zowel pinnen als met cash betalen. Munten van voorgaande edities zijn helaas niet meer geldig.

Roken

Roken is verboden in Autotron. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.

Er worden geen sigaretten verkocht tijdens Vroeger Was Alles Beter.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens Vroeger Was Alles Beter. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens Vroeger Was Alles Beter. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming en kauwgom kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op Vroeger Was Alles Beter geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens Vroeger Was Alles Beter. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens Vroeger Was Alles Beter.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van Vroeger Was Alles Beter. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met Dance Promo of de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na Vroeger Was Alles Beter verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens Vroeger Was Alles Beter kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.