Snel navigeren

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Vroeger Was Alles Beter 2021? Onze travel partner Party-Vervoer biedt, met meer dan 350 opstapplaatsen door heel Nederland, voldoende mogelijkheid om vanuit het hele land af te kunnen reizen naar Autotron in Rosmalen.

Kijk voor meer informatie op de website van Party-Vervoer.

Busreizen overige landen

Ligt jouw woonplaats niet in Nederland, maar wil je toch graag met de bus naar Vroeger Was Alles Beter 2021? Neem dan een kijkje bij de volgende travel partners:

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Vroeger Was Alles Beter 2021? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de voorkant van het station verschillende pendelbussen naar Autotron. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar Vroeger Was Alles Beter? Er rijdt een speciale pendeldienst die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de voorkant van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch, waar alle stadsbussen ook staan.

Parkeren

Routebeschrijving

Vroeger Was Alles Beter 2021 wordt gehouden bij Autotron in Rosmalen. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133, 5248 NL in Rosmalen. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

De organisatie van Vroeger Was Alles Beter raadt iedereen aan om van tevoren al een parkeerticket te bestellen. Dit kan eenvoudig via onze ticketshop.

Kiss & ride

Het is mogelijk om mensen af te zetten bij Vroeger Was Alles Beter. Volg hiervoor de kiss & ride borden.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Vroeger Was Alles Beter. Deze staan op de parkeerplaats van Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133, 5248 NL in Rosmalen aan te houden.